Toiminnan rahoitus

Varat toimintamme pyörittämiseen hankimme myyjäisillä, arpajaisilla, jäsenmaksuilla ja kirpputoritoiminnalla. Meidät voi löytää useimmilta seutukunnan markkinoilta ja yleisötapahtumista mm. Elomessuilta. Järjestämme myös yhdistyksen omia tapahtumia vuosittain, mm. eläinten pikkujoulut. 

Otamme mielellämme vastaan arpajaisvoittoja ja kirpputoritavaraa. Ota yhteyttä yhdistykseen puhelimitse, sähköpostilla tai facebookin kautta. Mahdollisuuksien mukaan voimme myös noutaa tavaraa. Kirpputoripöytämme on Kirpputori Nasta Mestassa.

Toisinaan saamme myös lahjoituksia ja testamentteja yksityisiltä ihmisiltä tai muilta yhdistyksiltä.

 

Lahjoitukset

Hämeenlinnan eläinsuojeluyhdistys ry:llä on 19.06.2018 Hämeen poliisilaitoksen myöntämä rahankeräyslupa no RA/2018/592. Rahankeräyslupa on voimassa 18.06.2019 saakka. Toimeenpanoalue on Hämeen poliisilaitoksen alue. Kertyviä varoja käytetään mm. kissojen leikkauskampanjoihin, kodittomien eläinten auttamiseen, kissakoti Kattilan tukemiseen, sorsien talviruokintaan ja eläinystävällisten tapahtumien järjestämiseen. Hämeenlinnan seudun eläinsuojeluyhdistys ry:n keräystilin numero on FI6256800020174674 (ei viitettä, viestin voi jättää halutessaan).