Tule mukaan toimintaan

Tule mukaan. Mukana on eri ikäisiä ihmisiä erilaisine ajatuksineen, mutta kaikilla on sama tavoite: tehdä työtä eläinten hyvinvoinnin hyväksi.

Jäseneksi

Hämeenlinnan Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry on SEYn jäsenyhdistys. Jäseneksi voit liittyä lähettämällä yhteystietosi sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittamalla 041 456 0699 tai laittamalla viestiä meille Facebookissa. Voit olla yhteydessä myös suoraan SEYn toimistoon. Saat tämän jälkeen jäsenmaksulomakkeen kotiin postitse. Jäsenmaksu vuoden 2018 alusta on 20 euroa/v.

 

Osallistuminen

Eläinsuojeluyhdistyksen toimintaan voit osallistua monin tavoin (myös ilman jäsenyyttä):

  • osallistumalla tapahtumien valmisteluihin ja itse tapahtumiin esimerkiksi esittelijänä tapahtumissa eläinsuojeluyhdistyksen osastolla, tekemällä tarjoiluja tapahtumiin, mainostamalla tapahtumia
  • ylläpitämällä kirpputoriosastoamme tai hankkimalla tavaralahjoituksia
  • auttamalla sorsien talviruokinnassa
  • auttamalla eläinten kuljetuksessa jatkohoitoon tai hoitolaan
  • hankkimalla uusia jäseniä
  • osallistumalla tiedotustoimintaan: kirjoittamalla lehtijuttuja ja facebook-päivityksiä, järjestämällä luentoja ym.

Järjestämme vuosittain ruokakeräyksiä löytöeläintalojen ja sijaiskotien eläimille ja osallistumme messuille sekä myyjäisiin.  Jäsenkokouksia on yleensä kaksi kertaa vuodessa.

Lisätietoja saat soittamalla yhdistyksen numeroon: 041 456 0699 tai kirjoittamalla sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., tervetuloa auttamaan ja tukemaan toimintaamme!